Васил Младенов е само на 18 години и е един от горещите претенденти за титлата „Мистър София 2020“. Той се занимава професионално с футбол, а през свободното си време обожава да ходи на фитнес. Видният столичен младеж е звезда и в социалната мрежа Инстаграм, където често публикува разкрепостени фотоси, затова и има много обожатели, както от женски, така и от мъжки пол. Една от мечтите на Младенов е да се реализира успешно в сферата на модата, като вече е участвал в няколко музикални видеоклипове и е снимал професионални фотосесии. Защо реши да се вземе участие в конкурса „Мистър София“, притеснява ли го конкуренцията и още – четете само тук.

Здравей! Представи се пред нашите читателите, разкажи повече за себе си…
– Здравейте на вас и на вашата аудитория! Казвам се Васил Младенов, на 18 години съм и съм от град София. Хобитата ми са разнообразни – футбол, фитнес и фотомоделство, като през последната година участвах в няколко поп и поп-фолк клипове на топ български изпълнители. Свободното си време прекарвам с приятели, обичам да посещавам българското Черноморие.

С какво се занимаваш?
– Главно с футбол, футболен съдия съм на детски мачове, но обожавам и фитнеса.

В тази връзка, виждаме, че си в добра форма… Как поддържаш тялото си?
– Благодаря! Поддържам го с правилно хранене и редовно трениране. Добрият тонус и фигура се дължат на постоянство.

„Мистър София“ е първият конкурс, в който взимаш участие. Защо реши да се запишеш за него и очакваше ли да си сред избраните на кастинга?
– Като цяло всичко стана на шега. В началото на годината се запознах с Георги Флоров, който стана мой мениджър и ми организира участия за снимане на клипове и фотосесии.. та така той ме информира, че има кастинг за „Мистър София“, за който изпратихме няколко снимки и след това ме извикаха на кастинг, на който направихме пробни снимки и броени дни след това ми се обадиха и ми казаха, че съм одобрен. Смятам, че съм в добра физическа форма и съм готов да се боря за място в елитния конкурс!

На 23 юли, за втора поредна година, любезен домакин на „Мистър София“ ще е култовото заведение Plazza Dance Center, София, на чиято сцена ще бъдат оценявани финалистите в конкурса.

Според теб как би трябвало да изглежда един Мистър?
– Трябва да е умен, трябва да изглежда физически добре и най-важното – да е добър човек!

А какви качества трябва да притежава?
– Амбиция, характер и борбеност.

Тази година конкуренцията е огромна. С какво смяташ, че се отличаваш от останалите кандидати за титлата?
– С лидерските ми качества и умения, разбира се.

Важна ли е победата за теб?
– За мен победата не е чак толкова важна. По-скоро ще се постарая да извлека от въпросния конкурс много положителни емоции.

Независимо дали ще грабнеш титлата или не, какво очакваш да ти донесе този конкурс?
– Със сигурност много нови запознанства, контакти и хубави емоции.

По какъв начин смяташ на впечатлиш журито на „Мистър София“?
– Смятам да ги впечатля с харизма, чар… Смея да твърдя, че притежавам и умения, свързани с творческо писане, които имам готовност да разгърна на финала.

Разбираме, че модата те привлича по един или друг начин. Това ли е нещото, с което искаш да се занимаваш?
– На този етап от живота ми – твърдо да.

Какво би пожелал на читателите на Green-News.bg и на хората, които те подкрепят?
– Пожелавам на вас и на вашите почитатели да бъдете позитивни предвид политическата обстановка в страната, също така бъдете здрави, пазете вас и вашите близки!