Българската журналистка и настояща водеща на предаването „Папараци“ зарадва себе си със страхотен подарък за рождения си ден, който ще отпразнува на 2-ри Май.

Венета Райкова очаква рождения си ден заредена с огромен позитивизъм. Толкова много позитивизъм, че си направи личен подарък предварително. Тя се сдоби с нова придобивка – лъскава и скъпа кола, която я закупила точно за пет минути. С това се изфука самата водеща в официалните си профили в социалните мрежи.

„Купих си подарък за ЧРД – Ауди Q2 Sport! Да съм си жива и здрава, най-бързо избрания подарък – за пет минути…“ – пише Райкова.

След направена бърза справка от екипа на Green-News.bg, стана ясно, че новото лъскаво и мощно бижу на водещата струва над 50 хиляди лева. Автомобилът е автоматик и е с особено характерен детайл: наподобяващата на спортно купе снишаваща се линия на покрива с оформени по специфичен начин задни колони с декоративни елементи в контрастен цвят.

„И за да не четете глупости от кой ми е подарък, подчертавам – купих си! Цялата сума платена от личната ми банкова сметка. Написах си новата книга и си купих нова кола от магазина.“ – подсигурява се Венета.

„Видях, че комшийката ми си е купила този модел и много го харесахме с детето. Отидох в магазина и след пет минути го купих. Нищо не разбирам от технически данни, важното е че ми хареса визуално и че точно сега разполагах с цялата сума благодарение на новата ми книга! Затова подчертах, че си я купих сама, че знам, че като излезе моя нова книга и почват гадните поръчкови статии срещу мен, от изплашени персонажи…“ – споделя още авторката на няколко романа.

Междувременно библиографията на Венета Райкова скоро ще се увеличи с още една бройка, тъй като авторката е на път да представи новата си книга „Завист“. Романът, който по традиция ще разкрива сюжети „зад кулисите“ на родния шоубизнес без да назовава героите с истинските им имена, ще се появи на пазара на 2 Май.