Изпълнителите от каталога на „Фентъзи Груп Медия“ анонсираха, че скоро ще се появят новите им видеоклипове

Лятото бе изпълнено с много положителни емоции за Ева-Марти и Венко, но също така то бе наситено и с много творческо вдъхновение за гласовитите изпълнители от музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“. По-всичко личи, че звездите са успели да съчетаят полезното с приятното, тъй като самите те обявиха в официалните си профили, че съвсем скоро предстоят премиерите на новите им музикални видеоклипове.

Ева-Марти бе първата, която анонсира за нов видеоклип още преди месец, когато сподели фото от снимачната площадка. Днес певицата отново сподели кадър с шармантна визия и написа: „Вече нямаме търпение да Ви представим новата песен. А Вие очаквате ли я, любими?“. За момента звездата не разкрива заглавието на новото си парче, нито кога ще бъде премиерата му.

Вече нямаме търпение да Ви представим новата песен 💚 А Вие очаквате ли я, любими? 🔥💋Коса: Емилио СтефаноГрим: Ceco…

Публикувахте от Eva – Marty в Вторник, 25 август 2020 г.

Венко също е готов с новото си видео. Това анонсира самият той в социалните мрежи, където публикува и интригуващ кадър от лентата, на който си партнира със секси девойка. „Време е да Ви представя нещо ново, с което се надявам да Ви зарадвам! Очаквайте скоро новата ми песен „Барби“.“ – написа изпълнителят, който за разлика от Ева-Марти издаде заглавието на новата си песен.

Време е да Ви представя нещо ново, с което се надявам да Ви зарадвам! 🙂 Очаквайте скоро новата ми песен "Барби" в…

Публикувахте от Venko в Вторник, 25 август 2020 г.

Можем само да гадаем какво са подготвили звездите на „Фентъзи Груп Медия“, но едно е сигурно – Венко и Ева-Марти са решили да провокират вниманието на меломаните и да представят нещо купонджийско на феновете си.