Дългоочакваният ден настъпи! Софи и Гринго вдигат пищно тържество в известен столичен ресторант.

Днес, на 24-ти Март, гласовитата ромска изпълнителка Софи Маринова и нейният любим мъж, Тодор Давидов, по-известен като Гринго вдигат пищно сватбено тържество, което ще се помни дълго, а самото събитие със сигурност ще се превърне в събитието на сезона.

Кумове на известните младоженци са поп фолк дивата Преслава и мъжът й Павел, които първи споделиха кадри от днескашното събитие. На първата снимка позират близки на младоженците, както и сестрата на Преслава – фолклорната изпълнителка Ивелина Колева, която е заедно с дъщеря си.

„Първата ни снимка от големия ден“ – написа Преслава под фотото.

Междувременно Пайнерката е облечена в изискана черна рокля, дело на дизайнерката София Борисова. Певицата държи в течение феновете си в социалните мрежи, като не спира да публикува и видеоматериали от тържеството, заснети лично от нея.

Няколко минути по-късно, булката също зарадва почитателите си със снимки. На тях тя е в компанията на своя близък приятел и гримьор на звездите Мис Бони, както и Джулия Ангелова и коафорът Никола Филаретов.

Сред ВИП гостите се очаква да бъдат Азис, Тони Стораро и синът му Фики, Галена, Глория, Бони, Джена и още много колеги на певицата.