На 20-ти Май, рожден ден отпразнува известният фитнес инструктор Илиян Найденов, а партито за него и гостите му бе незабравимо.

Честитките и поздравленията към Илиян започнаха да валят още в полунощ, но като че ли най-специалното пожелание бе това на половинката му – моделката Джулиана Гани, която написа в социалните мрежи: „Честит рожден ден,мое пораснало момче! Бъди все така креативен и добър във всичко, което правиш. Винаги надминаваш очакванията ми и всеки ден надмогваш себе си и ставаш все по-целеустремен! Едва на 26, а вече имаш всичко за което си мечтал! Бъди звезда за мен и всички останали и озарявай нас с доброта и смисъл! Love you!“

Освен с пожелание, Джулката определено успя да зарадва мускулестия мачо и с…. лимузина. Хубавицата му направи специална изненада, като му поръча луксозна лимузина, в която двамата се повозиха из столицата и предизвикаха истинска атракция. Разбира се, Илиян не пропусна да благодари на Гани с милите думи: „Благодаря ти, любов моя! Най-големият подарък за мен е, че преди да ме посрещтат лимузини, сме вървели заедно пеша.. и за ръце!“

Грандиозното парти се е състоя в личния клуб на двойката в Студентски град – „Мазая“. Звездната двойка организираха частно парти, което се състоя в тесен кръг – с близки и отбрани хора. Специален DJ и красиви танцьорки пък бяха част от програмата.

В началото, клубът е работил и за клиенти, но след 2 часа бе затворен за Илиян и компания. Green-News.bg се добра до информацията, че Илиян е направил страхотен комплимент на посетителите на заведението. Като рожденик, той е почерпил дори и клиентите на клуба сред които студенти, на които масите били затрупани с питиета и кетъринг.

„Направихме едно затворено и доста грандиозно парти! Беше повече от невероятно и определено това парти ще се помни дълго!“ – коментират неволно станалите гости на партито на Илиян Найденов.