Въпреки че са от конкурентни фирми, Роксана и Силвър се обединиха, за да зарадват почитателите си с нов горещ хит.

„Япма бана“ е заглавието на песента, която събра в дует звездата на „Пайнер“ – Роксана и емблемата на музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“ – Силвестър Матеев-Силвър, а меломаните вече могат да се насладят на видеоклипа в PlanetaOfficial в YouTube.

Интересно, позитивно и оригинално е новото дългоочаквано предложение на звездите, които се събраха, за да реализират своя втори дует след „Петък, събота, неделя“, което бе представено преди около 4 години, но продължава да звучи във всеки нощен клуб.

Част от кадрите към новото видео на изпълнителите са заснети в специален парти бус.

Звученето в „Япма бана“ определено дава гореща заявка за сигурен хит, тъй като още с появата си регистрира висок рейтинг, гледаемост и интерес сред меломаните, които от своя страна са категорични: „Песента е супер! Браво и на двама ви!“, „Това е хитът на 2019, страхотен проект!“, „Със сигурност ще звучи във всяка дискотека още тази вечер!“

Музиката, аранжиментът и текстът са поверени изцяло на Силвър. За мастеринга се е погрижил Симеон Сомлев.

Щурото и пълно с позитивизъм видео е дело на режисьора Николай Скерлев, който без съмнение е успял да запечата едни от най-емблематичните кадри на звездите в „Япма бана“.