Николета Йорданова успя да взриви мрежата с шокиращ пост

Името на Николета Йорданова става изключително популярно по време на участието ѝ в телевизионното риалити „Ясновидци”, което преди години се излъчваше в родния ефир.

Ясновидката от Червен бряг е доказан феномен със силата на способностите си и с точността на прогнозите си. Тя може да предусеща някои събития и да надзърта в миналото – това категорично го доказа и в предаването, в което взе участие.

Тя не подмина темата за коронавируса, който стресна народа и изказа вижданията си, разбира се, без да ангажира никого с тях. Ето какво сподели ясновидката в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук:

„Вирусът е минимален със следващият, който ще дойде след време. Тъмните сили сега се зареждат от страховете Ви в Световен мащаб. Паниката ги зарежда с енергия, а Вие сте като затворници в страхът Ви.“

Николета разкри и как поддържа имунната си система. Тя сподели, че си прави мед от глухарчета, Швейцарска горчивка, Боров прашец и екстракт от Бамбукови листа. „Отделно в 4л. вода си сварявам 10 см Джинджифил с 3 лимона изцедени + мед. Железна съм. Само с шибаните Магнитни бури не мога да се справя, Борисов е виновен за тях!“ – пише тя в социалната мрежа.