Известната поп певица Жана Бергендорф нажежи мрежата с изключителна нападка по адрес на Гентиана Халити.

Певицата, която стана изключително известна след победата си в българският формат, наречен „X Factor“ отново избухна в интернет пространството. Този път червенокосата дива нападна еротичната Плеймейтка Гентиана Халити, която се изявява и като танцьорка в нощните клубове из страната.

Провокирана от скандално интервю на Плеймейтката, в което тя заявява, че иска по 3000 лева от мъжа си за джобни, Жана не се сдържа и изля цяла кофа помия върху Гентиана.

„Леле, това е същество, което не мога да нарека дори човек е толкова тъпо! Ама толкова неграмотно, че чак ми е жал за нея или него. Защото даже не си личи какво точно е след всичките уж разкрасяващи операции! Много зле! И тя се смята за playmate!!!! Хаха, тази трябва да се върне в първи клас!!!! Единствената, която мога да нарека playmate e Ася Капчикова! Ама грам не може да и стъпи на малкия пръст, нито на тялото, нито на акъла! Да вземе да се скрие, че плаши! Евтина и тъпа! Срам за България! До кога ще лансираме такива пачи без акъл? Жалко за родината ни! Тая или тоя най- вероятно дори не е чела историята на България!“ – написа певицата в социалната мрежа Фейсбук.

„Срам и позор!!! Важното е че не е чела книга на Пабло Ескобар!!! Хахахах! Проста та проста!!! Интелигентна, ама явно само в кревата на някой си толкова измислен индивид, колкото е това измислено мекотело!!!“ – допълни още тя.

Междувременно еротичната блондинка от смесен произход – наполовина албанка, наполовина българка, бързо бе информирана за въпросната публикация на певицата и отговори на нападката й със следното:

„Не съм човек, който очаква всеки да го харесва и одобрява. Няма как обаче да не се впечатля от подобни думи от устата на наркоманката с неясен пол Жана Бергендорф. Може да ме коментира минимум някой, който ми е конкуренция поне на визия. Също и на прочетени книги! Вероятно, когато въпросното безполово същество, с челюст като чекмедже, е с мъж в леглото…той се чувства сякаш е с някой приятел!“

Тройка със скандална миска се предлага в интернет пространството