Бременна ли е плеймейтката Златка Райкова? Подозрителното коремче, което е отпрала хубавицата, отново разбуни духовете и последователите й са убедени, че Благой Георгиев ще става баща за пореден път.

Всъщност в тази версия има логика, тъй като Злати се показа с наедряло коремче и дупе на фото, публикувано в социалните мрежи от нейния любим – бившият български футболист Благой Георгиев.

Въпросната снимка даде повод на последователите на звездата да изпаднат в размисли и страсти относно това дали плеймейтката е бременна, но звездната двойка все още мълчи по въпроса очаква ли наследник.

Припомняме Ви, че още по време на участието си в риалити формата „ВИП Брадър“ те споделиха, че правят опити за наследник и дори Златка прави тест в ефир, който обаче излезе отрицателен.

Междувременно до екипа на „Green-News.bg“ достигна информация, че Злати и Благо са били засечени да влизат в столична частна АГ болница в средата на месец Април. Моделката е била широко усмихната и забързана към болницата, следвана от своя любим мъж.