Фики и съпругата му станаха жертва на нападение.

Събитието се случило вчера към 18:00, когато Фики Стораро и съпругата му Гюлджан решават да излезнат и отидат на кино, но автомобил с марката „Ауди“ със софийска регистрация внезапно пресича пътя на звездата, като от него слезли двама маскирани мъжаги, които започнали да удрят прозореца на колата на Фики.

Същевременно звездата на „Пайнер“ си помислил, че това е поредната шега и слезнал от колата си с въпроса: „Момчета, проблем ли има?“, а проблем явно има тъй като мъжете започнали да блъскат Фикрет, при което той забелязал, че един от тях е въоръжен с нож. За да се защити, той отвръща на атаките им, като единия пада на земята. След това двамата маскирани хукнали да бягат, качили се в автомобила си и отпрашили с мръсна газ.

Полицията пристигнала на мястото веднага, а Фики светкавично подава жалба срещу нападателите в Шесто РПУ. В момента органите на реда преглеждат старателно камерите в близост до мястото на инцидента.

„Аз съм певец, не съм бандит, никому нищо лошо не съм направил, затова не се страхувах и излязох от колата. Но съм учуден как може да има такива хора, които се разхождат посред бял ден с маски и нападат други.“ – заявява Фики.