Силна подкрепа от зрителите за връщането на група „Фантазия“ на сцената на България търси талант

Зрителите на предаването „България търси талант“ получиха уникалната възможност да „Спасят талант“ и отново да го върнат на сцената на развлекателното шоу за големия финал.

След последния полуфинал на предаването, който бе излъчен снощи по bTV, на сайта на „България търси талант“ бе отворена секция за гласуване, в която зрителите гласуват могат да подкрепят своя фаворит. Всеки, който иска да върне любимия си талант в играта, може да гласува онлайн общо до 40 пъти в рамките на обявените 24 часа.

КЛИКНИ ВЪРХУ СНИМКАТА, ЗА ДА ГЛАСУВАШ

Към този момент момчетата от група „Фантазия“ са получили най-голяма зрителска подкрепа и са на първо място в „Топ 5 учасника с най-много гласове“. Припомняме, че групата, ръководена от Силвестър Матеев-Силвър, успяха да завладеят цяла България със своето представяне на кастингите на „България търси талант“, когато представиха джубокс на живо.

През изминалите часове подкрепата си към група „Фантазия“ за връщането им в предаването оказаха едни от най-популярните имена на българската музикална сцена – Роксана, Софи Маринова, Искрата, Ева-Марти, Антонио и още много.

Финалът на „България търси талант“ е тази неделя (30.05), като зрителите са тези, които ще излъчат последния 12 финалист в предаването.