Давид взе изненадващо участие в телевизионно музикално риалити предаване

Поп-фолк изпълнителят, който е част от музикалния каталог на „Фентъзи Груп Медия“, се появи на сцената на Гласът на България и за своето представяне бе заложил на песен, превърнала се в тотален хит, който звучи и до днес – става въпрос за „Питаш за мен“ на сръбския певец Кеба.

Още в първите секунди от песента, Давид успя да приповдигне настроението на публиката в шоуто, която го подкрепяше с аплодисменти и викове. В началото реакциите на треньорите Владимир Ампов-Графа, Камелия, Иван Лечев и Михаела Филева също бяха положителни и обнадеждаващи.

“Работата ми след семейството ми е на първо място. Досега нищо не съм работил, освен да пея.“, каза Давид в своята визитка.

За съжаление обаче, Давид не успя да впечатли треньорите в Гласът на България и не продължи напред в шоуто, което пък предизвика бурни и възмутени реакции от страна на зрителите, които са на мнение, че треньорите рядко оценяват правилно и обективно даден талант.

Изпълнителят споделя, че не съжалява за участието си в предаването.

„Здраве да е! Аз благодаря на всички за милите думи – това означава много за мен! Едно предаване няма как да попречи на моя път и творчеството ми. Продължаваме напред!“